1-2.kolo 2.ligy C 23-24.10 2010

26.10.2010 21:00

Zrejme mi vačšina čitateľov dá za pravdu, že najtažší zvykne byť vstup do sezóny. V našom prípade sa tak aj stalo.... Piatkový večerný príchod Mira, Ota, Milana a Leszeka ku mne domov predznamenával kopu zábavy... Fotky(boli vytvorené Laciho Majou :)...citujem Bystrického hráča:"máte peknú fotografku" :D)  zo sobotného zápasu nájdete vo Fotogalérií- ccsklenepatriots.webnode.sk/fotogaleria/ Vzhľadom k tomu, že na nedeľný zápas sme cestovali autobusom, tak v rannom zhone som zabudol foťák doma.

 

Víkendová zostava: Miro, Leszek, Mário, Oto, Milan, Rudo, Dušan, Laci, v roli nehrajáceho kapitána teamu som bol samozrejme ja :)

Junior BB-CC Sklené Patriots 2.5-5.5, všetky 4 partie bielymi figúrami sme vyhrali, čiernymi sa uhrali 3 remízy a prehrali sme partiu na 5.doske.

Zvolen-CC Sklené Patriots(biele farby sme mali na nepárnych šachovniciach) 3.4-4.5, Miro-1/2, Leszek-1, Mário-1/2, Oto-1/2, Milan-0, Rudo-0, Dušan-1, Laci-1.

 

Poďakovanie si zaslúži síce celá osmička hráčov, ale osobitne chcem vyzdvihnúť výkon dvojice Leszek, Laci doplnených o Otove historické víťazstvo v 12tom zápase za náš klub....

 

Cieľ úvodného dvojkola sa podarilo naplniť, dve víťazstvá nám už nikto z rúk nevezme. Momentálne je dosť času pred 3-4.kolom na odohratie iných líg. Verím, že naším hráčom sa bude dariť.

 

 

CC Sklené Patriots © 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web zdarma!Webnode